Tie Rod Hidrolik Kab

Tie rod hydraulic cylinder minangka salah sawijining bentuk silinder hidrolik, yaiku silinder hidrolik sing utamane ngasilake gaya tarik.

Silinder hidrolik Tie rod nduweni struktur sing kompak lan prasaja, lan luwih cilik tinimbang silinder hidrolik tingkat tekanan sing padha. Tekanan kerja yaiku 7MPa, 14MPa, silinder yaiku 40 ~ 250mm, lan suhu sekitar ~ 10℃~80℃.

Silinder hidraulik rod dasi utamane digunakake ing alat mesin, mesin kayu, mesin karet, peralatan baja, mesin cetakan injeksi, mesin die-casting, lan instalasi ing kapal utawa ing kapal.

Hydrotech duwe macem-macem produk silinder hidraulik lengkap, kalebu silinder hidraulik Tie rod, silinder hidraulik las, silinder hidraulik dobel, lan silinder hidraulik tunggal. Hydrotech duwe seri silinder hidraulik standar sing bisa dipilih pelanggan, lan nduweni kemampuan kustomisasi non-standar kanggo nyukupi kabutuhan khusus pelanggan, kayata port minyak khusus. Formulir, materi khusus, cara instalasi khusus, kinerja khusus, tutup hydraulic superimposed, etc.
View as  
 
  • Silinder hidrolik rod dasi nggunakake lenga minangka media kerja, transfer gerakan liwat owah-owahan volume segel, lan transfer daya liwat meksa nang lenga, lan digunakake digunakake ing macem-macem sistem hydraulic mechanical. Silinder hidraulik rod dasi khusus sing diwenehake dening Hydrotech yaiku kualitas lan rega sing apik.

  • Silinder hidrolik rod dasi standar yaiku aktuator hidrolik sing ngowahi energi hidraulik dadi energi mekanik lan nindakake gerakan bolak-balik linier (utawa gerakan ayunan). Wis struktur prasaja lan karya dipercaya. Nalika digunakake kanggo entuk gerakan reciprocating, piranti deceleration bisa diilangi, lan ora ana celah transmisi, lan gerakan stabil. Mulane, akeh digunakake ing macem-macem sistem hydraulic mechanical.

  • Silinder hidrolik rod dasi kanggo industri digunakake akeh ing macem-macem mesin industri, mesin konstruksi, mesin pertambangan batu bara, peralatan konservasi banyu, industri abot, metalurgi, galangan kapal lan industri peralatan pelabuhan. Produk utama kalebu: macem-macem silinder hidraulik industri, silinder hidraulik kanggo kendaraan, silinder teknik, silinder hidrolik kanggo peralatan metalurgi, silinder hidrolik tekanan dhuwur, silinder hidrolik kanggo industri kayu, silinder hidrolik kanggo mesin pertanian, silinder pompa beton, tie rod hydraulic silinder, peralatan heavy metalurgi Hidrolik silinder lan stasiun hydraulic

  • Silinder hidrolik rod dasi kanggo tetanèn digunakake ing macem-macem mesin pertanian, peralatan konservasi banyu, lan industri liyane. Produk utama kalebu: macem-macem silinder hidrolik pertanian, silinder hidrolik kanggo kendaraan, silinder pertanian, silinder hidrolik transportasi, silinder hidrolik industri kayu, silinder hidrolik mesin pertanian, silinder pompa beton, silinder hidrolik rod dasi lan stasiun hidrolik

  • Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidrolik, katup hidraulik, lan sistem hidrolik, ing antarane yaiku silinder hidrolik batang pengikat YGC minangka produk sing dominan.
    Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidraulik skala gedhe, Hydrotech duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidraulik terintegrasi kanggo pelanggan global, sing disebarake ing Eropa lan Amerika Utara.

  • Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidraulik, katup hidraulik, lan sistem hidrolik, ing antarane silinder hidrolik rod pengikat abot minangka produk sing dominan.
    Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidraulik skala gedhe, Hydrotech duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidraulik terintegrasi kanggo pelanggan global, sing disebarake ing Eropa lan Amerika Utara.

Kabeh Tie Rod Hidrolik Kab kita wis diuji, amarga kita duwe set lengkap sistem manajemen ISO9001, kanthi kemampuan uji coba sing sampurna, sing siap kanggo produksi produk, mula ora perlu kuwatir babagan kualitas produk nalika produk sing disesuaikan. Ing tangan siji, Hydrotech minangka salah sawijining Tie Rod Hidrolik Kab produsen lan pemasok sing misuwur ing China. Ing tangan liyane, iku uga perusahaan teknologi dhuwur ing China. Kajaba iku, Hydrotech duwe pabrik dhewe lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi total produk kanggo pelanggan global. Apa sampeyan duwe Tie Rod Hidrolik Kab saham yen aku pesen saiki? Mesthi, kanthi alasan kita duwe pabrik dhewe, ing wektu sing padha, kita duwe tim teknis profesional kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis. Apa regane yen aku tuku? Kita bisa rembugan babagan rega yen pesenan sampeyan akeh. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo tuku produk kanthi kualitas unggul. Ana ujar sing nyebar, mung kanthi kerjasama bisa berkembang, menang lan nambah. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan banget.
Tel
E-mail