Teleskopik Hidrolik

Silinder hidrolik teleskopik duwe rong utawa luwih tahap piston. Ing silinder hidraulik Teleskopik, urutan extension piston saka gedhe nganti cilik, dene urutan retraction tanpa beban umume saka cilik nganti gedhe.

Silinder hidrolik Teleskopik bisa entuk stroke sing luwih dawa, lan dawa nalika ditarik luwih cendhek, lan struktur luwih kompak. Silinder hidrolik Teleskopik kasebut asring digunakake ing mesin konstruksi lan mesin pertanian. Ana sawetara piston obah ing wektu sing padha. Nalika saben piston obah siji sawise liyane, kacepetan output lan pasukan output bakal ngganti.


Silinder hidrolik teleskopik dipérang dadi siji-akting lan dobel.
Posisi port lenga silinder tumindak kaping pindho yaiku: 2 port minyak ing tong silinder, 1 port minyak ing rod piston, 1 port minyak ing tong silinder, lan loro port minyak ing rod piston.

Hydrotech duwe macem-macem silinder hidrolik, kalebu silinder hidrolik rod dasi, silinder hidrolik las, silinder hidrolik Teleskopik, lan liya-liyane. kabutuhan, kayata bandar lenga khusus. Formulir, materi khusus, cara instalasi khusus, kinerja khusus, tutup hydraulic superimposed, etc.
View as  
 
  • Silinder hidraulik teleskopik kasusun saka rong silinder hidrolik piston utawa luwih. Batang piston saka silinder piston mantan yaiku tabung silinder saka silinder piston sing terakhir. Silinder hidrolik teleskopik uga disebut silinder hidrolik multi-tataran. Hydrotech nyedhiyakake Silinder Hidrolik Teleskopik 3-tataran kanthi kualitas lan rega sing apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

  • Silinder hidraulik teleskopik yaiku silinder hidrolik kanthi rod piston berbentuk lengen multi-tahap sing bisa entuk stroke kerja sing dawa. Silinder hidrolik teleskopik uga disebut silinder hidrolik multi-tataran. Hydrotech nyedhiyakake hidraulik teleskopik standar kanthi kualitas lan rega sing apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

  • Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidraulik, katup hidraulik, lan sistem hidrolik, ing antarane silinder hidrolik Teleskopik Multistage minangka produk sing dominan.
    Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidraulik skala gedhe, Hydrotech duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidraulik terintegrasi kanggo pelanggan global, sing disebarake ing Eropa lan Amerika Utara.

  • Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidraulik, katup hidraulik, lan sistem hidrolik, ing antarane silinder hidraulik Teleskopik Two-stage minangka produk sing dominan.
    Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidraulik skala gedhe, Hydrotech duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidraulik terintegrasi kanggo pelanggan global, sing disebarake ing Eropa lan Amerika Utara.

 1 
Kabeh Teleskopik Hidrolik kita wis diuji, amarga kita duwe set lengkap sistem manajemen ISO9001, kanthi kemampuan uji coba sing sampurna, sing siap kanggo produksi produk, mula ora perlu kuwatir babagan kualitas produk nalika produk sing disesuaikan. Ing tangan siji, Hydrotech minangka salah sawijining Teleskopik Hidrolik produsen lan pemasok sing misuwur ing China. Ing tangan liyane, iku uga perusahaan teknologi dhuwur ing China. Kajaba iku, Hydrotech duwe pabrik dhewe lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi total produk kanggo pelanggan global. Apa sampeyan duwe Teleskopik Hidrolik saham yen aku pesen saiki? Mesthi, kanthi alasan kita duwe pabrik dhewe, ing wektu sing padha, kita duwe tim teknis profesional kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis. Apa regane yen aku tuku? Kita bisa rembugan babagan rega yen pesenan sampeyan akeh. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo tuku produk kanthi kualitas unggul. Ana ujar sing nyebar, mung kanthi kerjasama bisa berkembang, menang lan nambah. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan banget.
Tel
E-mail