Hidrolik Teleskopik Standar
  • Air ProHidrolik Teleskopik Standar
  • Air ProHidrolik Teleskopik Standar
  • Air ProHidrolik Teleskopik Standar
  • Air ProHidrolik Teleskopik Standar

Hidrolik Teleskopik Standar

Silinder hidraulik teleskopik yaiku silinder hidrolik kanthi rod piston berbentuk lengen multi-tahap sing bisa entuk stroke kerja sing dawa. Silinder hidrolik teleskopik uga disebut silinder hidrolik multi-tataran. Hydrotech nyedhiyakake hidraulik teleskopik standar kanthi kualitas lan rega sing apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hidrolik Teleskopik Standar


1.Two-tataran Telescopic silinder hydraulic Product Pambuka
Silinder hidrolik teleskopik duwe piston rong tahap utawa multi-tataran. Ing silinder hidraulik teleskopik, urutan extension piston saka gedhe nganti cilik, dene urutan retraction tanpa beban umume saka cilik nganti gedhe.

Silinder teleskopik bisa entuk stroke sing luwih dawa, dene dawane luwih cendhek nalika ditarik maneh, lan strukture luwih kompak. Silinder hidrolik kasebut asring digunakake ing mesin konstruksi lan mesin pertanian. Ana pirang-pirang piston sing obah bebarengan, lan nalika saben piston obah kanthi berturut-turut, kecepatan output lan gaya output bakal diganti.

Standard Telescopic hydraulic dipérang dadi siji akting lan pindho.
Posisi port lenga silinder tumindak ganda yaiku: 2 port minyak ana ing tong silinder, 1 port minyak ana ing rod piston, 1 port minyak ana ing tong silinder, lan loro port minyak ana ing rod piston. .



2. Cakupan pasokan:
Diameter silinder minimal: 80mm
Stroke maksimum: 2000mm

3. Aplikasi
Hidraulik Teleskopik standar asring digunakake ing sistem hidrolik mesin konstruksi lan mesin seluler liyane, kayata crane lan dump truck.



4. Cathetan pesenan:
1. Kanggo pesen Standard Telescopic hydraulic, diameter silinder, stroke, lan cara instalasi kudu kasedhiya, indispensable;

2. Perlu nyetel stroke: MOD silinder hidrolik poros ganda, siji ujung rod piston dilengkapi kacang sing bisa diatur, supaya silinder bisa diatur ing sawetara stroke;

3. Apa buffering dibutuhake: Terminal silinder uga dilengkapi buffering luwes kanggo nggawe silinder reversing lancar lan tanpa impact (pelanggan kudu supaya saka instruksi khusus perusahaan kita nalika pesen);

4. Apa suhu kudu tahan kanggo suhu dhuwur: bahan sealing tahan suhu dhuwur bisa digunakake kanggo nggawe silinder lenga bisa normal ing suhu dhuwur 180 ° C (pelanggan kudu nggawe pesenan karo instruksi khusus perusahaan nalika pesenan ).


Panas Tags: Standard Telescopic Hydraulic, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, China, Price

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail