Sistem Hidrolik Standar Kanggo Industri
  • Air ProSistem Hidrolik Standar Kanggo Industri
  • Air ProSistem Hidrolik Standar Kanggo Industri
  • Air ProSistem Hidrolik Standar Kanggo Industri

Sistem Hidrolik Standar Kanggo Industri

Peranan sistem hidraulik yaiku nambah gaya kanthi ngganti tekanan. Sistem hidrolik lengkap dumadi saka limang bagean, yaiku komponen daya, komponen eksekutif, komponen kontrol, komponen tambahan (aksesoris) lan oli hidrolik. Hydrotech nyedhiyakake sistem hidraulik standar kanggo industri supaya output sistem hidraulik nyukupi syarat kinerja tartamtu (utamane kinerja dinamis).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sistem Hidrolik Standar Kanggo Industri


1. Prinsip kerja sistem hidrolik standar kanggo industri
Transmisi hidrolik minangka cara transmisi ing ngendi cairan digunakake minangka media kerja lan energi tekanan cairan digunakake kanggo mujudake gerakan lan gaya. Umumé, kombinasi komponen hidrolik sing bisa nggayuh fungsi tartamtu diarani sirkuit hidrolik, lan kabeh sing disambungake utawa ditambah karo sawetara sirkuit fungsional dhasar tartamtu diarani stasiun hidrolik. Stasiun hidrolik biasane dumadi saka komponen hidrolik (komponen daya, komponen eksekutif, komponen kontrol, komponen tambahan) lan media kerja.



2. karakteristik:
1 kanggo Sistem hidrolik standar kanggo industri - tangki bahan bakar standar, miniatur, bobot entheng lan cilik ing papan.

2. Pompa hidrolik nduweni desain struktur anyar lan gangguan sing kurang.

3. Pompa hidrolik dilengkapi katup mriksa, saengga ora perlu nambah katup mriksa, ngirit biaya lan papan.

4. Pompa hidrolik nduweni presisi sing apik, respon sensitif lan karakteristik respon, lan mung butuh 0.2-0.3 detik kanggo ngrampungake stabilisasi voltase.

5. Blok sirkuit lenga gampang diinstal. Iki langsung dipasang menyang stopkontak minyak pompa hidrolik, lan pilihan sirkuit macem-macem.



3. Tekanan kerja
Sistem hidrolik standar perusahaan kita kanggo industri duwe akeh kaluwihan. Ing sistem hidrolik standar kanggo industri, pilihan tekanan gumantung saka ukuran beban lan jinis peralatan. Uga nimbang watesan saka papan perakitan, kahanan ekonomi lan pasokan komponen saka aktuator.
Ing kasus beban tartamtu, tekanan kerja kurang, lan perlu kanggo nambah ukuran struktural aktuator. Kanggo sawetara peralatan, ukuran kudu diwatesi, sing ora ekonomis saka perspektif konsumsi materi; ing nalisir, meksa dipilih dhuwur banget , Ing materi, sealing, lan Manufaktur tliti saka Pumps, silinder, klep lan komponen liyane uga banget nuntut, kang pesti bakal nambah biaya peralatan.



FAQ
Q1: Suwene wektu njupuk produk Yen aku pesen?
A1: Yen produk kasedhiya, sawise konfirmasi pembayaran utawa pembayaran advance, kita bakal Pack lan ngirim ing 3-7 dina. Yen sampeyan milih layanan bingkisan internasional, bisa teka ing 3-7 dina. Yen dening kiriman segara, iku bakal njupuk 15-45 dina gumantung ing macem-macem lokasi.

Q2: Carane nggawe pembayaran?
A2: Pisanan ngirim priksaan, lan kita bakal mangsuli kutipan, yen rega cocog karo sampeyan, kita bakal nyiapake invoice proforma kanthi rincian perbankan.

Q3: wektu Manufaktur?
A3: Mangga ngirim priksaan kanggo kondisi saham, yen kita ora duwe saham, lan iku produk standar (deleng model kita), bisa diprodhuksi ing 10-20 dina. Yen wis selaras, ora produk standar kita, iku bakal njupuk 20-45 dina kanggo gawé.

Layanan Kita
1. 24 jam layanan online;
2. Garansi siji taun, ndandani lan layanan kanggo kabeh urip.
3. Laporan pitakonan bakal dijawab ing 48 jam.
4. Kualitas dijamin.


Panas Tags: Sistem Hidraulik Standar Kanggo Industri, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail