Produk

View as  
 
  • Instalasi pompa gear hidrolik mbutuhake akeh masalah. Contone, nalika pompa gear hidrolik dipasang, pangkalan utawa krenjang kudu duwe kaku sing cukup, supaya pompa gear hidrolik ora kena pengaruh gaya torsi liyane kajaba gaya torsi sing diasilake dening rotasi poros. Peran pasukan. Hydrotech nyedhiyakake instruksi instalasi kanggo pompa gear hidrolik

  • Pompa vane yaiku pompa ing ngendi vanes ing alur puteran ana kontak karo casing pompa hidrolik, lan cairan sing diisep dipencet saka sisih inlet lenga menyang sisih discharge lenga. Iki digunakake akeh ing sistem hidrolik. Hydrotech nyedhiyakake solusi sistem hidrolik terintegrasi lan ngasilake bagean Hydraulic kayata pompa vane hidrolik

  • Katup throttle minangka katup sing ngontrol aliran cairan kanthi ngganti bagean throttle utawa dawa throttle. Katup throttle lan katup throttle siji-arah minangka katup kontrol aliran sing prasaja. Ing sistem hidraulik, katup throttle lan katup relief bisa digabung dadi telung sistem kontrol kacepetan throttle, yaiku sistem kontrol kecepatan throttle inlet minyak, sistem pangaturan kecepatan throttle kanggo pass lenga bali lan sistem pangaturan kecepatan throttle bypass. Hydrotech ngasilake katup throttle hidraulik lan aksesori sistem hidrolik liyane.

  • Katup kontrol Directional hidraulik dipérang dadi rong arah, telung arah, papat lan lima arah miturut jumlah bagean sing dikontrol dening tutup reversing. Nglamar gerakan Absolute saka spool kanggo awak tutup salah bisa nggawe lalu lintas sirkuit lenga, mateni utawa ngganti arah aliran lenga, supaya unsur pangujan hydraulic lan mekanisme nyopir bisa nanggung, mungkasi utawa ngganti arah gerakan. . Katup kontrol Directional hidraulik Hydrotech ngetrapake standar produksi kanthi kualitas dhuwur.

  • Katup kontrol hidrolik minangka komponen kanthi macem-macem lan spesifikasi lan komponen sing paling akeh digunakake ing teknologi hidrolik. Apa jinis lan kinerja katup kontrol Hidraulik sing umum digunakake? Aku kudu milih apa? Ayo goleki Hydrotech karo kabeh wong!

  • Fungsi utama sistem transmisi hidrolik yaiku ngirim daya lan gerakan. Umumé, sistem hidrolik utamane nuduhake sistem transmisi hidrolik. Sistem hidrolik kasusun saka rong bagéan: kontrol sinyal lan daya hidrolik. Bagian kontrol sinyal digunakake kanggo nyopir katup kontrol ing bagean daya hidrolik. Sistem hidrolik Non-standar Hydrotech kanggo industri bisa nyukupi syarat kinerja tartamtu lan menehi solusi khusus kanggo para pelanggan.

 12345...6 
Tel
E-mail