Kabar Perusahaan

Hydrotechâ € "â€" supplier silinder hidrolik kualitas dhuwur

2021-09-26

Hydrotechdiadegaké ing taun 1996. Perusahaan kita minangka motor hidrolik (padha karo motor rel hidrolik merek Danfoss utawa Eaton utawa M + S), lan minangka perusahaan sing spesialisasine ing produksi motor hidrolik (padha karo hidrolik merek Danfoss, Eaton utawa M + S. motor). Steering gear) gear pump (padha karo CAT.MARZOCCHI, VARISCO utawa SHIMADZU brand gear pump lan vane pump (padha karo Vikers, Yuken utawa Tokimec brand vane pump).

 

 

 

Umume produk Hydrotech diekspor menyang Eropa lan Amerika Utara. Kanggo ngasilake produk iki, kita duwe macem-macem pabrik.Hydrotechnduweni peralatan kelas kapisan lan staf terlatih, sertifikasi ISO9001: 2000 lan sistem manajemen kualitas sing ketat. Liwat faktor kasebut,Hydrotechbisa nggawe kualitas cedhak tingkat donya. Pabrik Motor Hidrolik: Kita nggunakake teknologi produksi maju kelas siji lan mesin paling apik kanggo ngasilake cycloids hidrolik lan gear setir hidrolik. Motor rel hidrolik bisa ngganti motor hidrolik Danfoss utawa Eaton.

Hydrotechnggunakake motor distribusi disk lan motor distribusi poros. Perusahaan kita mrodhuksi seri motor: seri BMM, kayata seri OMM; seri OMP; seri OMR; seri OMR; seri OMR; seri OMS; seri OMT; seri BMS; seri BMS; BMVSERIES kayata seri OMV, piranti setir hidrolik: perusahaan kita wis lan Danfoss, Eaton / Sarin, etc. disambungake menyang port padha.

 

 

 

 

Iki nduweni peran utama ing mbukak lan nutup piranti setir. Piranti setir sing diprodhuksi dening perusahaan kita duwe utawa ora duwe katup safety. Perusahaan kita duwe OSPB, seri OSPC. Stasiun pompa ngasilake pompa gear lan pompa vane. Pompa gear: Pompa gear kita duwe sambungan sing padha karo CAT.MARZOCCHI, VARISCO, SHIMADZU lan pompa gear seri liyane. Impeller: Kanthi peralatan lan teknologi produksi kelas siji, pompa vane bisa ngganti pompa vane Vickers utawa Tuoke.

Seri pompa vane kebisingan rendah VQ seri pompa vane tekanan tinggi kecepatan tinggi YB seri tekanan medium pompa vane tekanan tinggi PV seri pompa vane kebisingan rendah seri PV pompa vane noise rendah Yen sampeyan kasengsem, mangga wenehi kode utawa gambar merek asing,Hydrotechbisa gawé kanggo sampeyan.Hydrotechyakin yen sampeyan bakal puas karo kualitas, rega lan layanan.

Tel
E-mail