Kabar Perusahaan

Hydrotech bali kerja

2021-07-30

Miturut dokumen persetujuan pemerintah, Hydrotech bakal nerusake kerja lan produksi kanthi batch wiwit tanggal 14 Februari. Saben pegawe njupuk pangukuran suhu ing omah, lan suhu luwih murah tinimbang 37,2 derajat sadurunge bali menyang perusahaan. Sawise lulus pemeriksaan, karyawan nganggo topeng lan teka ing perusahaan, ngukur suhu awak, nganggo topeng, lan ngisi surat prasetya nampa sertifikat kesehatan.



Karyawan sing bali kerja nggatekake safety nalika lunga lan mulih kerja, sering cuci tangan, ora ninggalake topeng, ora dolan, lan ora tetep sewenang-wenang nalika metu kerja kanggo nyuda risiko infeksi. Sawise wong sing dikarantina bali kerja, dheweke bakal menyang perusahaan kanthi bukti rilis karantina.

Amarga wektu tundha wabah kasebut, produksi silinder hidrolik lan sistem hidrolik perusahaan wis mandheg. Panjaluk lan pesenan kanggo silinder hidraulik manca lan sistem hidrolik ngambang kaya kepingan salju. Diterusake maneh karya lan produksi mung sawetara wektu.



Festival Musim Semi 2020 teka kanthi tenang, lan Malem Taun Anyar kaya biasane ing omah, nanging kasenengan ora bisa ditularake menyang kadohan, mung sepi sing ngambang ing udhara, lan pabrik manufaktur silinder hidraulik ana. sepi. Ing wayahe seneng iki, akeh wong kanthi tegas ninggalake omah sing anget lan menyang Wuhan, kutha sing disiksa. Dokter lan perawat militèr sing cepet-cepet, kaya kali sing terus-terusan, meneng-meneng ing ngarep perang nglawan wabah, lan kaya bendungan sing sepi, kanthi meneng nglawan banjir makutha sing anyar. Pasuryan sing kesel ing video lan foto kasebut narik ati, nanging mripate isih sumunar kanthi tekad, lan kabeh wong nuduhake kapercayan ing rasa wedi lan pangarep-arep.

  

Ing papan sing ora katon, akeh wong sing kerja meneng kanggo nyumbang kekuwatane. Petani sing nandur sayuran, woh-wohan, lan sayuran ngirim woh-wohan sing dipanen kanthi keras menyang garis ngarep; buruh ing industri pasokan medis ngasilake peralatan pelindung medis awan lan wengi; sing nduweni hotel kosong nyedhiyakake pangan lan penginapan sing anget kanggo staf medis sing kesel; lan Akeh wong tuwa sing nyumbang tabungan, lan saben sen dadi pangarep-arep.


Kendaraan sing ditumpaki barang kaya antrian dawa saka kabeh negara, teka ing garis ngarep perang nglawan wabah. Padha nganggo lintang lan rembulan kanggo nglindhungi awake dhewe saka frost lan teduh, nanging ora nangis gething. Dheweke ngerti yen sing diangkut ora mung persediaan sing dibutuhake banget kanggo wong ing ngarep, nanging uga ati sing panas. Padha sregep mènèhi prekara-prekara mau marang wong-wong sing butuh, nanging uga bisa nuwuhake panyengkuyung lan panyengkuyung marang wong-wong ing saindenging negara.



Apa sing bisa ditindakake yaiku miwiti produksi sanalika bisa, lan nyedhiyakake silinder hidrolik, sistem hidrolik lan produk liyane sing dibutuhake ing macem-macem wilayah menyang papan sing dibutuhake, tanpa nundha produksi lan operasi industri sing gegandhengan.


Sanajan wong isih waspada marang serangan virus, dheweke ora bakal panik banget. Kita nyawiji lan nyawiji, lan kita mesthi bakal bisa ngatasi wabah kasebut.

Ayo Wuhan, China bakal menang!

Tel
E-mail