Warta industri

Kita seneng nuduhake warta liyane babagan industri karo sampeyan.

  • Desain katup hidrolik utamane kanggo desain klompok katup hidrolik, lan sirkuit minyak kudu dianggep sadurunge desain klompok katup hidrolik. Sampeyan perlu kanggo nemtokake ing advance bagean saka sirkuit lenga bisa Integrasi.

    2021-11-24

  • Nalika lenga meksa lumebu saka rongga rodless, silinder karo area efektif paling gedhe saka piston wiwit ngluwihi, lan nalika tekan mburi, silinder karo area efektif kapindho piston wiwit ngluwihi. Urutan extension Telescopic Hydraulic yaiku saka gedhe nganti cilik, sing bisa entuk stroke kerja sing dawa.

    2021-11-20

  • Tie Rod Hydraulic minangka salah sawijining silinder hidrolik. Iku silinder hidrolik sing utamané mrodhuksi gaya narik. Mesthi, uga bisa ngasilake dorongan, nanging asring ramping lan gampang ilang stabilitas nalika ana tekanan.

    2021-11-10

  • Pompa Hidrolik minangka komponen daya saka sistem hidrolik. Iki didorong dening mesin utawa motor listrik, nyedhot lenga saka tank hidrolik, mbentuk lenga tekanan lan dibuwang, lan dikirim menyang aktuator. Pompa hidrolik dipérang dadi pompa gear, pompa plunger, pompa vane lan pompa sekrup miturut struktur.

    2021-11-05

  • Antarane gagal silinder hydraulic, paling masalah iku angel kanggo ngadili nalika prakara manca lumebu ing silinder hydraulic.

    2021-10-29

Tel
E-mail