Low Pressure Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProLow Pressure Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProLow Pressure Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProLow Pressure Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProLow Pressure Tie Rod Hydraulic Cylinder

Low Pressure Tie Rod Hydraulic Cylinder

Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidrolik, katup hidrolik, lan sistem hidrolik, ing antarane silinder hidrolik batang pengikat tekanan rendah minangka produk sing dominan.
Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidraulik skala gedhe, Hydrotech duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidraulik terintegrasi kanggo pelanggan global, sing disebarake ing Eropa lan Amerika Utara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tingkat dhuwur Low pressure tie rod silinder hidrolik


1. Pengenalan produk
Silinder hidrolik rod dasi tekanan rendah minangka produk unggulan perusahaan, kanthi pengalaman manufaktur sing sugih, teknologi sing diwasa lan kinerja biaya sing dhuwur, sing bisa digunakake kanggo ngganti silinder kasebut.

Hydrotech wis nyusun tabel parameter silinder hidrolik rod Tie tekanan rendah sing cocog kanggo industri alat mesin, kayata silinder hidrolik kanggo mesin band saw, sesuai karo permintaan pasar. Pelanggan supaya miturut paramèter ing ngisor iki, sing trep lan cepet, lan wektu pangiriman cepet.



2. Cakupan aplikasi
1) Ing sawetara meksa operasi saka Low meksa dasi rod hydraulic silinder ngisor 5MPA;
2) Tutup ngarep, tutup mburi lan piston digawe saka casting, tabung silinder 20 # baja, lan rod piston 45 # baja Chrome-dilapisi;
3) Standar kasebut yaiku silinder utamane kena didorong, yen gaya utama kudu ditarik, instruksi khusus saka pelanggan dibutuhake;
4) Ing diameteripun utama saka seri produk iki kisaran saka 63 kanggo 125 mm, lan tikaman maksimum 4,8 ton;
5) Standar ora ana buffering. Yen buffering dibutuhake, instruksi khusus saka pelanggan dibutuhake.



3. Pamilihan cara instalasi
1. Flange

2. Anting

3. Pin shaft



4. Cathetan pesenan:
1. kanggo pesen silinder hidrolik batang pengikat tekanan rendah, diameter silinder, stroke, lan cara instalasi kudu diwenehake, sing penting;
2. Perlu nyetel stroke: MOD silinder hidrolik poros ganda, siji ujung rod piston dilengkapi kacang sing bisa diatur, supaya silinder bisa diatur ing sawetara stroke;
3. Apa buffering dibutuhake: Terminal silinder uga dilengkapi buffering luwes kanggo nggawe silinder reversing lancar lan tanpa impact (pelanggan kudu supaya saka instruksi khusus perusahaan kita nalika pesen);
4. Apa suhu kudu tahan kanggo suhu dhuwur: bahan sealing tahan suhu dhuwur bisa digunakake kanggo nggawe silinder lenga bisa normal ing suhu dhuwur 180 ° C (pelanggan kudu nggawe pesenan karo instruksi khusus perusahaan nalika pesenan ).

Panas Tags: Low Pressure Tie Rod Hydraulic Cylinder, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail