Cahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik
  • Air ProCahya Tie Rod Silinder Hidrolik

Cahya Tie Rod Silinder Hidrolik

Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidraulik, katup hidraulik, lan sistem hidrolik, ing antarane silinder hidrolik batang pengikat Light minangka produk sing dominan.
Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidraulik skala gedhe, Hydrotech duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidraulik terintegrasi kanggo pelanggan global, sing disebarake ing Eropa lan Amerika Utara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Silinder hidrolik batang pengikat ringan

1. Pengenalan produk
Silinder hidrolik batang pengikat MOB Light minangka salah sawijining silinder sing padha karo spesifikasi sing padha. Amarga tekanan sing sithik, silinder kasebut kasusun saka silinder tipis, rod piston relatif cilik, tutup ngarep lan mburi digawe saka casting, lan segel tekanan rendah regane murah.

MOB/MOD Light tie rod hydraulic cylinder minangka produk unggulan perusahaan, struktur kompak, bobot entheng, lan macem-macem cara instalasi lan sambungan.



Nduweni kaluwihan kinerja kacepetan sing apik lan kinerja bantalan sing stabil. Range tekanan 0-7MPA. Iki digunakake kanthi wiyar ing sistem hidrolik alat mesin, tekstil, plastik lan mesin lan peralatan pertanian.

2. Pengenalan singkat MOB light tie rod hydraulic cylinder:
Silinder hidrolik batang pengikat MOB Light minangka salah sawijining silinder sing padha karo spesifikasi sing padha. Amarga tekanan sing sithik, silinder kasebut kasusun saka silinder tipis, rod piston relatif cilik, tutup ngarep lan mburi digawe saka casting, lan segel tekanan rendah regane murah.

3. Nalika nggunakake MOB light tie rod silinder hidrolik:
1) Gunakake tinimbang silinder online. Sistem asli nggunakake pneumatik, nanging amarga macem-macem alasan (kayata pengin nggunakake kontrol hidrolik, nguber gerakan sing luwih stabil, kayata daya pneumatik sing ora cukup)
2) Tekanan sistem silinder hidrolik rod dasi cahya cilik banget, nimbang jinis ekonomi, nggunakake silinder lenga standar MOB.

4. Kaluwihan saka silinder hidrolik rod dasi cahya:
1. produk kualitas dhuwur, prices apik
2. Ana macem-macem cara instalasi
3. Panggunaan bahan nyata sing tahan suwe
4. Nyedhiyani perpustakaan CAD / 3D
5. 100% lenga maringaken test pabrik
6. Impor sing disegel, produk jeneng merek, garansi setahun

5. Fitur
MOB / MOD light tie rod hydraulic cylinder, rega paling murah saka silinder spesifikasi sing padha, amarga tekanan sing kurang, silinder kasebut kasusun saka silinder tipis, rod piston relatif cilik, tutup ngarep lan mburi digawe saka casting, lan segel tekanan rendah sing regane murah.
Kepala silinder ngarep lan mburi disambungake lan tetep nganggo rod sekrup, kanthi struktur kompak, bobot entheng lan macem-macem cara instalasi lan sambungan.



6. Apa jenis peralatan sing MOB silinder cocok kanggo?
Tekanan kerja paling dhuwur saka silinder hidrolik batang pengikat lampu MOB yaiku 7Mpa, sing cocog kanggo digunakake ing peralatan kanthi tekanan sistem kurang saka 7Mpa, kayata alat mesin finishing, alat mesin semi-finishing, kayata penggiling lan planer.

7. FAQ
Q1: Suwene wektu njupuk produk Yen aku pesen?
A1: Yen produk kasedhiya, sawise konfirmasi pembayaran utawa pembayaran advance, kita bakal Pack lan ngirim ing 3-7 dina. Yen sampeyan milih layanan bingkisan internasional, bisa teka ing 3-7 dina. Yen dening kiriman segara, iku bakal njupuk 15-45 dina gumantung ing macem-macem lokasi.

Q2: Carane nggawe pembayaran?
A2: Pisanan ngirim priksaan, lan kita bakal mangsuli kutipan, yen rega cocog karo sampeyan, kita bakal nyiapake invoice proforma kanthi rincian perbankan.

Q3: wektu Manufaktur?
A3: Mangga ngirim priksaan kanggo kondisi saham, yen kita ora duwe saham, lan iku produk standar kita (deleng model kita), bisa diprodhuksi ing 10-20 dina. Yen wis selaras, ora produk standar kita, iku bakal njupuk 20-45 dina kanggo gawé.

8. Layanan Kita
1. 24 jam layanan online;
2. Garansi siji taun, ndandani lan layanan kanggo kabeh urip.
3. Laporan pitakonan bakal dijawab ing 48 jam.
4. Kualitas dijamin.

Panas Tags: Light Tie Rod Hydraulic Cylinder, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail