Katup Hidrolik

Katup hidrolik minangka komponen otomasi sing dioperasikake dening lenga tekanan. Iki dikontrol dening lenga tekanan katup distribusi tekanan. Biasane digunakake ing kombinasi karo katup distribusi tekanan elektromagnetik. Bisa digunakake kanggo ngontrol lan mateni sistem pipa minyak, gas, lan banyu saka stasiun tenaga air saka jarak jauh. Biasane digunakake kanggo clamping, kontrol, lubrication lan sirkuit lenga liyane. Ana jinis langsung lan jinis pilot, lan jinis pilot biasane digunakake.

Hidraulik minangka unsur inti sing ora bisa dipisahake ing produksi industri lan akeh digunakake ing tambang batu bara, metalurgi, lan casting. tetanèn. Kimia lan industri mesin otomatis liyane. Katup hidrolik minangka bagean penting saka komponen hidrolik.

Komponen kontrol (macem-macem katup hidrolik) ngontrol lan ngatur tekanan, aliran lan arah cairan ing sistem hidrolik. Katup hidrolik bisa dipérang dadi katup kontrol tekanan, katup kontrol aliran lan katup kontrol arah.

Perusahaan kita saiki wis dadi salah siji saka sawetara perusahaan hidraulik lengkap sing kondhang ing negaraku sing nyakup macem-macem produk hidrolik, mimpin kualitas teknologi produksi, lan duwe hak properti intelektual independen. We offer klep hydraulic kualitas dhuwur uga silinder hydraulic.
View as  
 
  • Katup throttle minangka katup sing ngontrol aliran cairan kanthi ngganti bagean throttle utawa dawa throttle. Katup throttle lan katup throttle siji-arah minangka katup kontrol aliran sing prasaja. Ing sistem hidraulik, katup throttle lan katup relief bisa digabung dadi telung sistem kontrol kacepetan throttle, yaiku sistem kontrol kecepatan throttle inlet minyak, sistem pangaturan kecepatan throttle kanggo pass lenga bali lan sistem pangaturan kecepatan throttle bypass. Hydrotech ngasilake katup throttle hidraulik lan aksesori sistem hidrolik liyane.

  • Katup kontrol Directional hidraulik dipérang dadi rong arah, telung arah, papat lan lima arah miturut jumlah bagean sing dikontrol dening tutup reversing. Nglamar gerakan Absolute saka spool kanggo awak tutup salah bisa nggawe lalu lintas sirkuit lenga, mateni utawa ngganti arah aliran lenga, supaya unsur pangujan hydraulic lan mekanisme nyopir bisa nanggung, mungkasi utawa ngganti arah gerakan. . Katup kontrol Directional hidraulik Hydrotech ngetrapake standar produksi kanthi kualitas dhuwur.

  • Katup kontrol hidrolik minangka komponen kanthi macem-macem lan spesifikasi lan komponen sing paling akeh digunakake ing teknologi hidrolik. Apa jinis lan kinerja katup kontrol Hidraulik sing umum digunakake? Aku kudu milih apa? Ayo goleki Hydrotech karo kabeh wong!

 1 
Kabeh Katup Hidrolik kita wis diuji, amarga kita duwe set lengkap sistem manajemen ISO9001, kanthi kemampuan uji coba sing sampurna, sing siap kanggo produksi produk, mula ora perlu kuwatir babagan kualitas produk nalika produk sing disesuaikan. Ing tangan siji, Hydrotech minangka salah sawijining Katup Hidrolik produsen lan pemasok sing misuwur ing China. Ing tangan liyane, iku uga perusahaan teknologi dhuwur ing China. Kajaba iku, Hydrotech duwe pabrik dhewe lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi total produk kanggo pelanggan global. Apa sampeyan duwe Katup Hidrolik saham yen aku pesen saiki? Mesthi, kanthi alasan kita duwe pabrik dhewe, ing wektu sing padha, kita duwe tim teknis profesional kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis. Apa regane yen aku tuku? Kita bisa rembugan babagan rega yen pesenan sampeyan akeh. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo tuku produk kanthi kualitas unggul. Ana ujar sing nyebar, mung kanthi kerjasama bisa berkembang, menang lan nambah. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan banget.
Tel
E-mail