Katup Throttle Hydraulic
  • Air ProKatup Throttle Hydraulic
  • Air ProKatup Throttle Hydraulic
  • Air ProKatup Throttle Hydraulic

Katup Throttle Hydraulic

Katup throttle minangka katup sing ngontrol aliran cairan kanthi ngganti bagean throttle utawa dawa throttle. Katup throttle lan katup throttle siji-arah minangka katup kontrol aliran sing prasaja. Ing sistem hidraulik, katup throttle lan katup relief bisa digabung dadi telung sistem kontrol kacepetan throttle, yaiku sistem kontrol kecepatan throttle inlet minyak, sistem pangaturan kecepatan throttle kanggo pass lenga bali lan sistem pangaturan kecepatan throttle bypass. Hydrotech ngasilake katup throttle hidraulik lan aksesori sistem hidrolik liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Throttle Hydraulic


1. Pengenalan produk
Katup throttle hidraulik minangka katup kontrol aliran kanthi struktur sing prasaja lan macem-macem aplikasi. Asring digabungake karo katup relief kanggo mbentuk macem-macem sirkuit pengatur kacepetan throttle utawa sistem kanggo pasokan minyak pompa kuantitatif. Miturut cara operasi beda, katup throttle bisa dipérang dadi jinis imbuhan manual katup throttle biasa, stroke mandeg utawa cam lan bagean obah mechanical liyane dilakokno katup throttle stroke, etc .; katup katup hidrolik uga bisa digabung karo katup siji-cara, lan liya-liyane.



2. struktur katup throttle hidrolik
Katup throttle hidrolik nduweni struktur sing prasaja, ukuran cilik, panggunaan sing trep lan biaya sing murah. Port katup katup throttle hidrolik iki duwe sawetara pangaturan sing gedhe, lan tingkat aliran linear kanthi prabédan tekanan sadurunge lan sawise port katup. Wis tingkat aliran stabil cilik. Nanging, saluran aliran duwe dawa tartamtu lan tingkat aliran gampang kena pengaruh suhu lan beban. Mulane, Hydrotech pitutur marang kowe sing katup throttle hydraulic iki mung cocok kanggo sistem hydraulic karo owah-owahan suhu lan mbukak sethitik utawa syarat stabilitas kacepetan kurang.



3. Panggunaan throttle
Eksperimen nuduhake yen nalika katup throttle hidraulik nggarap area bukaan cilik, sanajan prabédan tekanan lan viskositas lenga tetep ora owah sadurunge lan sawise katup, aliran liwat katup bakal pulsate sacara periodik saka wektu kanggo wektu. wektu. Fenomena, kanthi nyuda bertahap saka jurusan mbukak, owah-owahan pulsation aliran intensified, lan malah intermiten cut-off ana, supaya katup throttle rampung ilang kemampuan apa. Fenomena ing ndhuwur diarani fenomena clogging katup throttle. Fenomena clogging katup throttle ndadekake aliran katup throttle hidrolik ora stabil nalika nggarap tingkat aliran cilik, sing ndadékaké fenomena crawling saka aktuator. Mulane, katup throttle hidrolik kudu duwe watesan aliran minimal sing bisa digunakake kanthi normal. Watesan iki diarani tingkat aliran stabil minimal katup throttle, lan digunakake ing sistem kanggo matesi kacepetan stabil minimal saka aktuator.



4. Cathetan liyane kanggo throttle hydraulic
(1) Katup throttle hidrolik yaiku katup sing ngontrol aliran cairan kanthi ngganti bagean throttle utawa dawa throttle. Sambungake katup throttle lan katup siji arah kanthi podo karo kanggo mbentuk katup throttle siji arah. Katup throttle lan katup throttle siji-arah minangka katup kontrol aliran sing prasaja. Ing sistem hidrolik pompa tetep, katup throttle lan katup kebanjiran bisa digabung dadi telung sistem kontrol kacepetan throttle, yaiku, sistem kontrol kacepetan throttle saka inlet lenga. Sistem, sistem kontrol kacepetan throttling garis bali minyak lan sistem kontrol kacepetan throttling bypass.

(2) Katup throttle hidraulik ora duwe fungsi umpan balik negatif aliran lan ora bisa ngimbangi kacepetan sing ora stabil amarga owah-owahan beban. Umumé, iku mung digunakake kanggo kesempatan sing mbukak owah-owahan sethitik utawa stabilitas kacepetan ora dhuwur. Katup kontrol tekanan hidrolik. Ing peralatan hidrolik, utamane nduweni peran kebanjiran tekanan konstan lan proteksi safety.

(3) Syarat kinerja katup throttle hidrolik yaiku: 1. Range pangaturan aliran gedhe, prabédan tekanan aliran lancar; bocor internal cilik, yen ana port bocor eksternal, bocor eksternal uga kudu cilik; torsi imbuhan cilik, tumindak Sensitive.


Panas Tags: Hydraulic Throttle Valve, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Ing Simpenan, China, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail