Silinder Hidrolik

Silinder hidrolik minangka aktuator hidrolik, sing ngowahi energi hidrolik dadi energi mekanik kanggo gerakan bola-bali linier (utawa gerakan ayunan). Wis struktur prasaja lan karya dipercaya. Nalika nggunakake kanggo entuk gerakan reciprocating, piranti deceleration bisa suda, ora ana kesenjangan transmisi, lan gerakan stabil, supaya digunakake digunakake ing macem-macem sistem hydraulic mechanical.

Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidrolik skala gedhe, Hydrotech.ltd duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidrolik sakabèhé kanggo pelanggan global. Hydrotech didegaké ing taun 1999 lan dumunung ing Yishui City, Provinsi Shandong, sing jembaré 20 hektar. Saiki dadi perusahaan teknologi tinggi nasional lan wis nindakake pirang-pirang uji coba riset lan pangembangan produk tingkat provinsi, lan entuk paten riset lan pangembangan patang papat.

Hydrotech duwe macem-macem silinder hidraulik, kalebu silinder hidraulik rod dasi, silinder hidrolik las, silinder hidraulik dobel, lan silinder hidraulik tunggal. Hydrotech duwe seri silinder hidraulik standar sing bisa dipilih pelanggan, lan nduweni kemampuan kustomisasi non-standar kanggo nyukupi kabutuhan khusus pelanggan, kayata port minyak khusus. Formulir, materi khusus, cara instalasi khusus, kinerja khusus, tutup hydraulic superimposed, etc.
View as  
 
  • Silinder hidraulik teleskopik kasusun saka rong silinder hidrolik piston utawa luwih. Batang piston saka silinder piston mantan yaiku tabung silinder saka silinder piston sing terakhir. Silinder hidrolik teleskopik uga disebut silinder hidrolik multi-tataran. Hydrotech nyedhiyakake Silinder Hidrolik Teleskopik 3-tataran kanthi kualitas lan rega sing apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

  • Silinder hidraulik teleskopik yaiku silinder hidrolik kanthi rod piston berbentuk lengen multi-tahap sing bisa entuk stroke kerja sing dawa. Silinder hidrolik teleskopik uga disebut silinder hidrolik multi-tataran. Hydrotech nyedhiyakake hidraulik teleskopik standar kanthi kualitas lan rega sing apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

  • Kanthi pentinge sistem hidrolik welding industri sing saiki akeh digunakake ing industri, produk Hydrotech akeh diekspor menyang Eropa lan Amerika Utara. Saliyane sistem hidrolik welding standar, Hydrotech uga nyedhiyakake hidraulik Custom Welding kanggo pelanggan, nyedhiyakake solusi sistem hidrolik terpadu kanggo pelanggan.

  • Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidraulik, katup hidraulik, lan sistem hidrolik, ing antarané hidraulik Standard Welding minangka produk sing dominan.
    Hidraulik welding industri saiki akeh digunakake ing teknik industri, lan produk Hydrotech akeh diekspor menyang Eropa lan Amerika Utara. Hydrotech nyedhiyakake hidraulik welding standar lan nyedhiyakake solusi hidraulik terpadu kanggo para pelanggan

  • Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidraulik, katup hidraulik, lan sistem hidraulik, ing antarané Hidraulik las kanggo industri minangka produk sing dominan.
    Hidraulik welding kanggo industri saiki akeh digunakake ing teknik industri. Peralatan hidrolik welding industri sing diprodhuksi dening Hydrotech setya nyedhiyakake solusi hidrolik terpadu kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Produk kasebut akeh diekspor menyang Eropa lan Amerika Utara.

  • Minangka peralatan utama kanggo konstruksi mekanis, mesin hidrolik nduweni peran sing saya penting. Kinerja peralatan hidrolik mesin konstruksi (welding hydraulics) langsung mengaruhi kualitas lan kacepetan konstruksi. Prospek ekspor Welding hydraulics kanggo tetanèn apik, lan pelanggan ing saindhenging donya olèh. Teka kanggo neliti.

Kabeh Silinder Hidrolik kita wis diuji, amarga kita duwe set lengkap sistem manajemen ISO9001, kanthi kemampuan uji coba sing sampurna, sing siap kanggo produksi produk, mula ora perlu kuwatir babagan kualitas produk nalika produk sing disesuaikan. Ing tangan siji, Hydrotech minangka salah sawijining Silinder Hidrolik produsen lan pemasok sing misuwur ing China. Ing tangan liyane, iku uga perusahaan teknologi dhuwur ing China. Kajaba iku, Hydrotech duwe pabrik dhewe lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi total produk kanggo pelanggan global. Apa sampeyan duwe Silinder Hidrolik saham yen aku pesen saiki? Mesthi, kanthi alasan kita duwe pabrik dhewe, ing wektu sing padha, kita duwe tim teknis profesional kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis. Apa regane yen aku tuku? Kita bisa rembugan babagan rega yen pesenan sampeyan akeh. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo tuku produk kanthi kualitas unggul. Ana ujar sing nyebar, mung kanthi kerjasama bisa berkembang, menang lan nambah. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan banget.
Tel
E-mail