Katup Kontrol Hidrolik
  • Air ProKatup Kontrol Hidrolik
  • Air ProKatup Kontrol Hidrolik
  • Air ProKatup Kontrol Hidrolik
  • Air ProKatup Kontrol Hidrolik
  • Air ProKatup Kontrol Hidrolik
  • Air ProKatup Kontrol Hidrolik

Katup Kontrol Hidrolik

Katup kontrol hidrolik minangka komponen kanthi macem-macem lan spesifikasi lan komponen sing paling akeh digunakake ing teknologi hidrolik. Apa jinis lan kinerja katup kontrol Hidraulik sing umum digunakake? Aku kudu milih apa? Ayo goleki Hydrotech karo kabeh wong!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Katup Kontrol Hidrolik


1. Pengenalan produk
Jinis. Jinis katup kudu dipilih miturut karakteristik kerja sistem kasebut. Contone, kanggo sistem transmisi hidrolik kanthi transmisi daya minangka andalan, katup kontrol Hidraulik biasa, katup superimposed utawa katup kartrid bisa dipilih. Kanggo kesempatan kanthi syarat kinerja kontrol sing luwih dhuwur, katup kontrol elektro-Hydraulic digunakake. Jinis, spesifikasi lan piranti panguat kontrol listrik sing cocog saka katup bisa dipilih miturut konten kontrol, akurasi kontrol, karakteristik respon, lan stabilitas aktuator.

2. Spesifikasi lan model
macem-macem specifications tutup Hydraulic kontrol lan model, bisa adhedhasar meksa maksimum sistem lan aliran nyata liwat tutup, lan nimbang karakteristik kontrol, stabilitas lan ukuran port, ukuran sakabèhé, instalasi lan cara sambungan, cara operasi, etc. saka tutup , Pilih saka katalog produk utawa manual.

Aliran aktual, nilai tekanan lan nilai aliran. Aliran nyata katup kontrol Hydraulic ana hubungane karo seri lan paralel sirkuit minyak; aliran kabeh bagean saka sirkuit lenga seri padha; aliran sirkuit lenga podo digunakake ing wektu sing padha karo jumlah aliran saben sirkuit lenga. Kajaba iku, kanggo sistem sing nggunakake silinder hydraulic rod piston siji, manungsa waé kudu mbayar kanggo prabédan ing aliran bali lenga nalika piston wis lengkap lan retracted.

Tekanan sing dirating lan aliran sing dirating saben katup kontrol Hidraulik umume kudu cedhak karo tekanan lan aliran operasi. Kanggo sistem kanthi syarat linuwih dhuwur, tekanan katup sing dirating kudu luwih dhuwur tinimbang tekanan operasi. Yen meksa dirating lan aliran dirating kurang saka meksa operasi lan aliran, iku bakal gampang nimbulaké clamping hydraulic lan daya hydraulic lan ngrugekake mengaruhi kualitas apa tutup; kanggo katup urutan lan katup nyuda tekanan ing sistem kasebut, aliran sing liwati ora kudu luwih murah tinimbang tingkat Aliran sing dirating, yen ora gampang ngasilake getaran utawa fenomena sing ora stabil liyane. Kanggo katup aliran, mbayar manungsa waé kanggo aliran stabil minimal.


 
Cara instalasi lan sambungan, amarga saka instalasi katup lan cara sambungan, desain sakteruse saka struktur piranti hydraulic duwe pengaruh nemtokake.
Volume lan struktur. Nalika aliran kerja sistem hidrolik ing ngisor 100l / min, katup superposisi bisa dipilih dhisik, sing bakal nyuda jumlah blok sirkuit minyak, saéngga nyuda volume lan bobot sistem; aliran kerja sistem punika 200l / min Ing kasus ndhuwur, tutup kartrij bisa digunakake pisanan, kang seri saka kaluwihan katup cartridge bisa digunakke kanthi; nalika aliran sistem 100l-200l / min, tutup plate conventional disenengi.

3. Cathetan liyane saka katup kontrol Hydraulic
nalika fungsi padha wis ngrambah, dibandhingake karo specifications padha nanging macem-macem jinis klep, katup kontrol Hidraulik plate conventional wis rega paling, ngiring dening tutup superimposed, lan tutup cartridge paling dhuwur. Kanthi paningkatan katup superposisi domestik lan produsen katup kartrij lan kemajuan teknologi sing terus-terusan, rega bakal cedhak karo katup konvensional.
Pasokan barang. Produksi domestik katup konvensional duwe sejarah sing dawa lan akeh manufaktur, lan teknologi lan teknologi kasebut relatif diwasa. Mula, katon pasokan barang cukup lan regane murah.

liyane. Sistem hidrolik modern dadi luwih rumit. Biasane sistem hidrolik asring ngemot akeh sirkuit utawa cabang. Aliran lan tekanan kerja saben cabang ora padha. Ing kasus iki, yen jinis tutup kontrol Hydraulic padha digunakake adoh-digawe lan mechanically Kadang iku uga ora cukup. Ing wektu iki, bisa dianggep minangka sakabehe. Miturut karakteristik kondisi sistem operasi, sawetara jinis klep bisa pipis lan milih (yen ana sirkuit, digunakake klep conventional, lan sawetara sirkuit minangka tutup superimposed utawa katup cartridge).



4. Pemilihan katup kontrol hidrolik
Pilihan katup kontrol hidrolik adhedhasar tekanan maksimum sistem lan aliran nyata liwat katup, uga cara operasi lan instalasi katup. Masalah sing kudu digatekake yaiku:

1. Aliran nyata liwat katup (ora miturut aliran pompa) minangka salah sawijining paramèter utama katup pilihan, lan ora bisa ditemtokake dadi cilik banget. Yen aliran nyata liwat katup ditemtokake dadi cilik, ukuran tutup (kapasitas) bakal dipilih dadi cilik banget, lan mundhut tekanan parsial katup bakal gedhe banget, nyebabake suhu lenga sing gedhe banget lan akibat liyane. Ing kasus sing abot, sistem hidrolik ora bisa digunakake kanthi bener.

2. Tekanan kerja lan tingkat aliran katup kontrol Hidraulik kudu ora ngluwihi nilai sing dirating. Yen tekanan operasi lan panganan cair katup kontrol aliran ngluwihi nilai sing dirating, bakal gampang nyebabake clamping hidrolik lan daya hidrolik, sing bakal mengaruhi kualitas katup kontrol.

3. Aja manawa aliran stabil minimal katup throttle lan katup kontrol kacepetan ora cocog karo syarat. Aliran stabil minimal katup throttle lan katup kontrol kacepetan ana gandhengane karo apa kacepetan operasi minimal aktuator bisa digayuh, saengga ora bisa digatekake. Kanggo njamin akurasi kontrol katup kontrol kacepetan ing aliran (yaiku, kacepetan aktuator), prabédan tekanan tartamtu kudu dijamin. Katup kontrol kacepetan biasa, prabédan tekanan kudu ora kurang saka 0.5MPa; katup kontrol kacepetan tliti dhuwur, prabédan tekanan nganti 1MPa. Kajaba iku, nalika suhu lingkungan owah-owahan banget, katup kontrol kacepetan kanthi kompensasi suhu kudu dipilih.

4. Aja nglirwakake fenomena lompat aliran nalika katup kontrol kacepetan biasa diwiwiti. Fenomena lompat aliran iki bakal mengaruhi stabilitas kecepatan aktuator. Kanggo tujuan iki, langkah-langkah sing cocog kudu ditindakake.


Panas Tags: Katup Kontrol Hidraulik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail