Aksesoris Hydraulic

Kerusakan aksesoris hidrolik asring diwiwiti saka lapisan permukaan, lan mboko sithik mbentang lan ngembang ing pinggir macem-macem cacat ing permukaan, lan pungkasane ndadékaké kegagalan fitting hidrolik. Luwih saka 90% saka mode kegagalan silinder hidraulik yaiku saluran minyak lan tekanan sing ora cukup.

Informasi saka situs kerja lan umpan balik pangopènan nuduhake yen panyebab paling dhasar saka fenomena iki yaiku nyandhang lan karusakan sing ora normal saka rod silinder lan permukaan tong silinder. Keandalan lan daya tahan silinder hidrolik lan sistem hidrolik gumantung banget marang tekanan hidrolik Kualitas lapisan permukaan bagian kasebut. Saliyane bahan silinder hidrolik lan faktor desain, aksesoris hidraulik uga duwe pengaruh gedhe ing umur layanan silinder hidrolik.

Hydrotech minangka pabrikan profesional sing ngrancang lan nggawe kabeh jinis silinder hidrolik, sistem stasiun pompa hidraulik, katup solenoid hidrolik, bangku uji hidrolik servo, aksesoris hidrolik lan mesin lan peralatan hidrolik non-standar liyane. Nduwe kemampuan kanggo njaga lan ngowahi mesin lan peralatan hidrolik. Produk utama: kabeh jinis silinder hidraulik, sistem hidrolik, lan nyedhiyakake aksesoris hidraulik lengkap, kalebu katup hidrolik lan katup minyak hidrolik.
View as  
 
  • Instalasi pompa gear hidrolik mbutuhake akeh masalah. Contone, nalika pompa gear hidrolik dipasang, pangkalan utawa krenjang kudu duwe kaku sing cukup, supaya pompa gear hidrolik ora kena pengaruh gaya torsi liyane kajaba gaya torsi sing diasilake dening rotasi poros. Peran pasukan. Hydrotech nyedhiyakake instruksi instalasi kanggo pompa gear hidrolik

  • Pompa vane yaiku pompa ing ngendi vanes ing alur puteran ana kontak karo casing pompa hidrolik, lan cairan sing diisep dipencet saka sisih inlet lenga menyang sisih discharge lenga. Iki digunakake akeh ing sistem hidrolik. Hydrotech nyedhiyakake solusi sistem hidrolik terintegrasi lan ngasilake bagean Hydraulic kayata pompa vane hidrolik

  • Katup throttle minangka katup sing ngontrol aliran cairan kanthi ngganti bagean throttle utawa dawa throttle. Katup throttle lan katup throttle siji-arah minangka katup kontrol aliran sing prasaja. Ing sistem hidraulik, katup throttle lan katup relief bisa digabung dadi telung sistem kontrol kacepetan throttle, yaiku sistem kontrol kecepatan throttle inlet minyak, sistem pangaturan kecepatan throttle kanggo pass lenga bali lan sistem pangaturan kecepatan throttle bypass. Hydrotech ngasilake katup throttle hidraulik lan aksesori sistem hidrolik liyane.

  • Katup kontrol Directional hidraulik dipérang dadi rong arah, telung arah, papat lan lima arah miturut jumlah bagean sing dikontrol dening tutup reversing. Nglamar gerakan Absolute saka spool kanggo awak tutup salah bisa nggawe lalu lintas sirkuit lenga, mateni utawa ngganti arah aliran lenga, supaya unsur pangujan hydraulic lan mekanisme nyopir bisa nanggung, mungkasi utawa ngganti arah gerakan. . Katup kontrol Directional hidraulik Hydrotech ngetrapake standar produksi kanthi kualitas dhuwur.

  • Katup kontrol hidrolik minangka komponen kanthi macem-macem lan spesifikasi lan komponen sing paling akeh digunakake ing teknologi hidrolik. Apa jinis lan kinerja katup kontrol Hidraulik sing umum digunakake? Aku kudu milih apa? Ayo goleki Hydrotech karo kabeh wong!

 1 
Kabeh Aksesoris Hydraulic kita wis diuji, amarga kita duwe set lengkap sistem manajemen ISO9001, kanthi kemampuan uji coba sing sampurna, sing siap kanggo produksi produk, mula ora perlu kuwatir babagan kualitas produk nalika produk sing disesuaikan. Ing tangan siji, Hydrotech minangka salah sawijining Aksesoris Hydraulic produsen lan pemasok sing misuwur ing China. Ing tangan liyane, iku uga perusahaan teknologi dhuwur ing China. Kajaba iku, Hydrotech duwe pabrik dhewe lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi total produk kanggo pelanggan global. Apa sampeyan duwe Aksesoris Hydraulic saham yen aku pesen saiki? Mesthi, kanthi alasan kita duwe pabrik dhewe, ing wektu sing padha, kita duwe tim teknis profesional kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis. Apa regane yen aku tuku? Kita bisa rembugan babagan rega yen pesenan sampeyan akeh. Sugeng rawuh ing pabrik kita kanggo tuku produk kanthi kualitas unggul. Ana ujar sing nyebar, mung kanthi kerjasama bisa berkembang, menang lan nambah. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan banget.
Tel
E-mail