Heavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder
  • Air ProHeavy Tie Rod Hydraulic Cylinder

Heavy Tie Rod Hydraulic Cylinder

Hydrotech wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Produk hidrolik kalebu silinder hidraulik, katup hidraulik, lan sistem hidrolik, ing antarane silinder hidrolik rod pengikat abot minangka produk sing dominan.
Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidraulik skala gedhe, Hydrotech duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidraulik terintegrasi kanggo pelanggan global, sing disebarake ing Eropa lan Amerika Utara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Heavy tie rod silinder hidrolik

1. Pengenalan produk
HOB Heavy tie rod silinder hidrolik minangka silinder tumindak kaping pindho. Kepala silinder ngarep lan mburi disambungake dening papat rod meneng. Ing babagan disassembly, perakitan lan pangopènan, asring digunakake ing industri cetakan lan industri mesin kemasan. Silinder batang pengikat tugas berat HOB standar nduweni tekanan kerja 14Mpa lan tekanan uji 21Mpa. Amarga tekanan medium nganti dhuwur, syarat kekuatan saka macem-macem bagean silinder cukup.



2. Fitur
HOB standar Heavy tie rod silinder hidrolik (14Mpa)
Produk merek, penjualan spot, produk bledosan ekspor

3.Silinder hidrolik bisa disesuaikan
1. The Heavy tie rod silinder hidrolik digunakake ing lingkungan suhu dhuwur lan kudu dilengkapi karo segel karet fluorine
2. Kanggo kahanan kerja sing kudu njaga tekanan, piston nggunakake segel nul bocor.
3. Kustomisasi posisi port lenga
4. Kustomisasi ukuran

4. Deskripsi Order:
1. Pangguna silinder hidrolik rod dasi abot bisa pesen kanthi sewenang-wenang ing ruang lingkup sampel perusahaan kita miturut kabutuhan lan syarat panggunaan;
2. Kanggo syarat khusus kayata ukuran benang nyambungake rod piston, ukuran instalasi, lan liya-liyane, pangguna dijaluk njelasake kanthi rinci, lan rembugan babagan urutan pangolahan.



5. Heavy tie rod hydraulic silinder ditrapake industri
Jalur perakitan otomatis
Pencet cilik
Peralatan cetakan
Mesin Packaging
Mesin bronzing

Panas Tags: Heavy Tie Rod Hydraulic Cylinder, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, China, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
Tel
E-mail