Profil Perusahaan

Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidrolik skala gedhe, Hydrotech.ltd duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidrolik sakabèhé kanggo pelanggan global. Hydrotech didegaké ing taun 1999 lan dumunung ing Yishui City, Provinsi Shandong, sing jembaré 20 hektar. Saiki dadi perusahaan teknologi tinggi nasional lan wis nindakake pirang-pirang uji coba riset lan pangembangan produk tingkat provinsi, lan entuk paten riset lan pangembangan patang papat.



Wiwit diadegake, perusahaan wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Sawise pirang-pirang taun inovasi independen, wis mbangun pompa plunger hidraulik lengkap, nilai hidraulik, silinder hidrolik, sistem produk sistem hidrolik lan keahlian produk hidrolik jero Sistem layanan nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan kanthi teknologi canggih, kualitas apik, kinerja stabil, lan sawetara saka sudhut aplikasi, mbentuk kauntungan account kuwat lan kauntungan competitive.


Perusahaan saiki wis dadi salah siji saka sawetara perusahaan hidrolik lengkap sing kondhang ing negaraku sing nyakup macem-macem produk hidrolik, mimpin kualitas teknologi produksi, lan duwe hak properti intelektual independen. Bisnis utama Hydrotech yaiku desain, riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan teknis profesional produk hidraulik kanggo pompa plunger hidrolik, silinder hidrolik, sistem hidrolik, lan bisa menehi solusi sakabèhé kanggo transmisi hidrolik kanggo pelanggan. Produk hidrolik hidrolik kalebu silinder hidrolik, katup hidrolik, sistem hidrolik, sing akeh digunakake ing peralatan otomasi, mesin pertanian, mesin angkat, kendaraan teknik, mesin cetak, sistem panyimpenan cerdas, pelabuhan lan kapal lan akeh industri liyane.


Hydrotech duwe macem-macem produk silinder hidrolik lengkap, kalebu silinder hidraulik rod dasi, silinder hidrolik las, silinder hidrolik aksi ganda, lan silinder hidraulik tunggal. Hydrotech duwe seri silinder hidraulik standar sing bisa dipilih pelanggan, lan nduweni kemampuan kustomisasi non-standar kanggo nyukupi kabutuhan khusus pelanggan, kayata port minyak khusus. Formulir, materi khusus, cara instalasi khusus, kinerja khusus, tutup hydraulic superimposed, etc.



Kapabilitas Manufaktur

Nduwe 186 peralatan pangolahan, kalebu 30 pusat kompleks penggilingan kaya Mazak lan Dawei, kanthi kapasitas produksi 30.000 silinder saben wulan.


Kemampuan Jaminan Kualitas

Sistem manajemen ISO9001, kanthi kemampuan tes lengkap, kalebu alat ukur telung koordinat, alat ukur defleksi, alat ukur kekerasan Rockwell, instrumen runout gear, alat ukur kebersihan, lsp.

Kemampuan layanan profesional

Konsultan penjualan nyukupi kabutuhan, tim teknis nyedhiyakake dhukungan teknis, nggunakake ERP kanggo ngatur informasi lan pesenan pelanggan, lan PLM kanggo ngatur gambar lan ngatur proses pesenan.


Tel
E-mail