• Napa milih Pompa Plunger Hidrolik, Silinder Hidrolik, Sistem Hidrolik ?

    Kekuwatan Perusahaan

    Hydrotech didegaké ing taun 1999 lan dumunung ing Yishui City, Provinsi Shandong, sing jembaré 20 hektar. Saiki dadi perusahaan teknologi tinggi nasional lan wis nindakake pirang-pirang uji coba riset lan pangembangan produk tingkat provinsi, lan entuk paten riset lan pangembangan patang papat.

    rincian â–¶

    Cakupan produk

    Perusahaan saiki wis dadi salah siji saka sawetara perusahaan hidrolik lengkap sing kondhang ing negaraku sing nyakup macem-macem produk hidrolik, mimpin kualitas teknologi produksi, lan duwe hak properti intelektual independen. Bisnis utama Hydrotech yaiku desain, riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan teknis profesional produk hidraulik kanggo katup hidrolik, pompa plunger hidrolik, silinder hidrolik, sistem hidrolik, lan bisa menehi solusi sakabèhé kanggo transmisi hidrolik.

    rincian â–¶

    Jaminan Mutu

    Sistem manajemen ISO9001, kanthi kemampuan tes lengkap, kalebu alat ukur telung koordinat, alat ukur defleksi, alat ukur kekerasan Rockwell, instrumen runout gear, alat ukur kebersihan, lsp.

    rincian â–¶

    Babagan awake dhewe

    Minangka produsen silinder hidraulik lan sistem hidrolik skala gedhe, Hydrotech.ltd duwe komitmen kanggo nyedhiyakake solusi hidrolik sakabèhé kanggo pelanggan global. Hydrotech didegaké ing taun 1999 lan dumunung ing Yishui City, Provinsi Shandong, sing jembaré 20 hektar. Saiki dadi perusahaan teknologi tinggi nasional lan wis nindakake pirang-pirang uji coba riset lan pangembangan produk tingkat provinsi, lan entuk paten riset lan pangembangan patang papat.
    Wiwit diadegake, perusahaan wis setya ngembangake produk, produksi lan layanan silinder hidrolik lan sistem hidrolik. Sawise pirang-pirang taun inovasi independen, wis mbangun pompa plunger hidraulik lengkap, silinder hidrolik, katup hidrolik, sistem produk sistem hidrolik lan keahlian produk hidraulik jero Sistem layanan nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan kanthi teknologi canggih, kualitas apik, kinerja stabil, lan sawetara saka sudhut aplikasi, mbentuk kauntungan account kuwat lan kauntungan competitive.

    Maca liyane
    Tel
    E-mail